AANPAK

Energie & Warmtetechniek BVBA heeft een jarenlange expertise opgebouwd op vlak van elektrische installaties, domotica, ventilatie en verlichting. Als betrouwbare totaalpartner, zowel voor nieuwbouw als renovatie, staat ze dan ook garant voor een kwaliteitsvolle uitwerking en integratie van uw project.

Na uw wensen te hebben gehoord en een grondige analyse van uw plan te hebben gemaakt, gaan wij samen op zoek naar de voor u meest aangewezen oplossing. Hierna werken we een gedetailleerde offerte op maat uit alsook een elektriciteits- en/of verlichtingsplan waarna, mits uiteraard uw akkoord, de installatiefase volgt.


TYPE INSTALLATIE

Klassieke elektrische installatie

Een klassieke elektrische installatie bestaat uit schakelaars en automaten, de eenvoudigste en goedkoopste manier om een volledige woning te voorzien van de nodige elektrische systemen.

Het nadeel hiervan is de beperkte flexibiliteit wanneer domotica ter sprake komt. Maar het is en blijft een nog steeds vaak geplaatst en beproefd systeem.

Centrale sturing

De elektriciteitskast (met centrale sturing) is als het ware het brein van uw systeem. De aansturing gebeurt wel via uw op diverse plaatsen geplaatste schakelaars maar de schakeling zelf vindt plaats in het centrale systeem (uw elektriciteitskast) van waaruit vervolgens het vermogen rechtstreeks naar het beoogt systeem (bv verlichting) wordt gestuurd.

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid: van het bedienen van de verlichting en rolluiken tot een "alles uit" functie.

Het grote voordeel van dit systeem is de flexibiliteit. Aanpassingen van schakelpunten (wijziging keuze welke schakelaar welk lichtpunt bedient) en extra functies zijn vaak vrij simpel uit te voeren. Bovendien is dit systeem toekomstproof/compatibel met nagenoeg alle merken.

Nico schakelaar wit

Domotica

Een elektrische installatie geautomatiseerd op maat van uw woning.

Via domotica kan u alle elektrisch gestuurde functies in huis aansturen.

Het automatisch aan- en uitgaan van verlichting, het creëren van een bepaalde sfeer met één druk op de knop, het sluiten van uw rolluiken op een zelfgekozen moment, bediening via touchscreen of uw smartphone, videobewaking, “alles uit” functie, bekijk je energieverbruik,…

Domotica zal op een inteligente manier alle gewenste functies voor u regelen. Het ultieme comfort en een efficiënt energiebeheer gaan hier hand in hand. Omwille van zijn uitgebreide mogelijkheden en mooie prijs/kwaliteitsverhoudingen opteren wij voor Niko Home control en Nikobus.

Het systeem met eindeloos veel mogelijkheden en opties en steeds uitbreidbaar en aanpasbaar.

Contacteer ons om het systeem eigenhandig te ontdekken.
Bedieningspaneel domotica


VERLICHTING

Creëer je eigen sfeer en gevoel met verlichting.

In samenspraak met u werken we een volledig verlichtingsplan uit. Energiezuinige (LED)verlichting van klassiek tot modern met de meest optimale prijs/kwaliteitsverhouding, rekening houdend met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Verlichting woning

Vraag ons advies hoe u met de juiste verlichting, energie kan besparen!
Vraag hier uw gratis offerte.


BEDIENING

Energie & Warmtetechniek BVBA werkt uitsluitend met materialen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zo kozen wij voor het uitgebreide en veelzijdige afwerkingsgamma van Niko voor alle bedieningscomponenten.

Subtiele Niko schakelaar Schakelaar Niko
Niko schakelaar - bijzondere materialen Schakelaar Niko
Niko schakelaar - opvallend Schakelaar NikoKWALITEIT

Niko, Vynckier, Qbus, Legrand, allemaal reeds lang beproefde merken die stuk voor stuk garant staan voor kwaliteit aan een scherpe prijs.


PRIJS

De prijs van een elektrische installatie hangt af van vele factoren. Kiest u voor een basisinstallatie, centrale sturing of domotica? Gaat u voor de doe-het-zelf methode?,… Algemeen kan worden gesteld dat de basisprijs van een elektrische installatie voor nieuwbouw start vanaf +/-2500 € (excl. BTW en plaatsing).

Contacteer ons voor een gratis offerte


DOE HET ZELF

Met een installatieplan, de nodige schema’s en foto’s naast een uitgebreide uitleg bij de levering van de materialen is Energie & Warmtetechniek de ideale partner voor uw zelfbouwproject.

Wenst u zelf online alle elektrische componenten te bestellen, neem dan kijkje op onze webshop en bestel onmiddellijk al je elektrisch materiaal in onze elektro webshop.
Website: www.megasto.com Logincode: 1154BEVF


REALISATIES


DOE-HET-ZELF

Met een installatieplan, de nodige schema’s en foto’s naast een uitgebreide uitleg bij de levering van de materialen is Energie & Warmtetechniek BVBA de ideale partner voor uw zelfbouwproject.

Indien nodig kan gaandeweg onze ondersteuning en hulp worden ingeroepen.

Alvorens de definitieve keuring te laten uitvoeren zal uw volledige installatie door ons nog worden gecontroleerd en getest.


FAQ